Takaisin Pääsivulle

Y L E I S T Ä

Kanavan alkuperäinen idea on säilynyt lähes samanlaisena vuosien aikana, mutta toki pientä kasvua ja mukautumista tarvitaan jotta saavutetaan vankka ja tasapainoinen kanava.

Tuhansien suomalaisten IRC kanavien joukosta löytyy ainoastaan yksi kanava joka on tarkoitettu pelkästään aikuisille suomalaisille. Tämä on se. Aikuisilla pitää olla oma paikka johon voi tulla juttelemaan aikuisia koskevista asioista, ja nauttimaan keskustelusta joka vastaa heidän elämäntilannettaan. Pyrimme pitämään ilmapiiri ystävällisenä, empaattisena ja etenkin avoimena kaikenlaiselle keskustelulle.

Kanavaa pyritään pitämään avoimena kaikille mukaville aikuisille. Ne jotka harrastavat sisäpiiri touhuja, esimerkiksi olemalla uusille tulokkaille tyly, saavat osakseen kunnollisen nuhtelun Katsilta, ja joskus jopa bannit ovat paikoillaan jos osoittaa enemmänkin ilkeyttä.


P E R I A A T E _ I

Ikäraja on 22. Piste. Asia on puitu moneen kertaan, selitetty ja selvitetty. Se on ainoa reilu tapa pitää #Wanhat kanavaa wanhana. Tästä saat tietoa asiasta lisää.


P E R I A A T E _ I I

Ylin valta on Pirpanalla, Ckollilla, Avaimella ja RokPetellä. He yhdessä päättävät keitä opataan ja keitä bannataan. Uudet oppaukset tapahtuvat kanavan botin "Kalkkiksen" ehdoilla. Opsien saaminen ei ole osoitus "jengiin hyväksymisestä", sillä sellainen käytäntö tekisi #Wanhoista sisäpiiri kanavan. Tarpeen mukaan valitaan uusia, luotettavia ja vastuuntuntoisia opseja kanavan huoltotehtäviin.


P E R I A A T E _ I I I

Tällä kanavalla saavat ihmiset olla aivan oma itsensä. Täällä saa olla persoonallinen. Eli jos sua huvittaa ilmaista itseäsi Capseillä, /me tai /action käskyillä saat tehdä niin aivan rauhassa, kunhan yrität jonkinlaista hyvää makua ja kohteliaisuutta osoittaa. Tiukkapipoinen on se joka moisesta viattomasta valittaa.


P E R I A A T E _ I V

Anonyymitunnusta omistavat ovat tervetulleita kanavalle ihan niinkuin ketkä tahansa muut. Sellaiset täältä potkitaan, ja tarvittaessa bannataan jotka häiriköivät taikka ovat ihan muuten vaan paskamaisia - oli anonyymitunnus tai ei. Ai perustelu? No ensinnäkin tälläistä ei pitäisi joutua perustelemaan - se on jokaisen oma asia haluaako identiteettiään paljastaa vai ei. Mutta jos väkisin on joku perustelu oltava niin mietis miltä tuntuu olla naisirkkailija ja miltä tuntuu saada kymmeniltä pervoilta mitä kauheimpia rivouksia ja uhkauksia - ja koitas siinä sitten irkata rauhassa kun tiedät että kuka tahansa voi nimesi perusteella saada osoitteesi ja puhelinnumerosi. Nih. Prkl.